Ring oss | 08-525 09 820

Om JM Stugor

JM Stugor & Förråd

Vi som jobbar med JM Stugor & Förråd har tillsammans en mångårig erfarenhet av försäljning, montering och snickeriarbete. Vi har tillgång till snickare med goda erfarenheter och referenser, av både ny- och tillbyggnation och montering. Vi finns nära våra kunder och kan hjälpa till om det behövs. JM Stugor & Förråd ingår i JM Bolagsgrupp AB (orgnr 556363-5100).

Produktion

Produktionen sker både i Sverige, Finland och i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare från Skandinavien. Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag.

Placering

JM Stugor & Förråd som levererar produkterna har kontor och begränsat lager på Gotland, i Stockholm och i Dalarna. Försäljningen sköts i huvudsak från Stockholm. Vi lagerför våra produkter på bl.a. Gotland, Dalarna och Norrland. Vi söker ständigt efter lämpliga uppställningsplatser för demo-ex.

Joachim Mårtensson | VD för JM Stugor & Förråd